VINTER AFSLUTNING I PETANQUE KLUBBEN – 19. MAJ 2018.

Pinselørdag afholdte Petanqueklubben sin årlige pinsefrokost med tilhørende præmie uddeling for vinter spillet 2017/2018. Der er 24 medlemmer i klubben og de 23 deltog med liv og sjæl i det drabelige spil, på billard bordet i Ø-cafeen. Formanden glædede sig til udendørs spillet, idet vi har fået stillet et ekstra bord op. Formanden undrede sig over at publikum lod deres børn og hunde lege og grave i petanquebanens anlæg?

Formanden Yrsa Andersen gik derefter over til uddelingen af vinterspillet præmier, som går til nr. 1 og 2 og nummer 7 fra oven og fra neden. De to 7 pladser  skifter hele tiden indehaver, og nogle gange er der points lighed, så der skal fintælling til. Sådan var det også i årets spil, så Erik, der er IT operatør for os, måtte ud og måle i sin PC for at finde den rette 7ere. Der var 30 kampdage og 23 deltagere at lede i. Men det lykkes hurtigt.

                                 

Her har Vibeke fået sin 1. p                                                                     Kirsten Larsen blev nr. 2.

 

Her er de to 7ende pladser. Viby fra oven og Tom fra neden.                                                                                                                                                                                     Præmierne var ens.

 

Efter uddelingen af de flotte præmier, spiste man pinsefrokosten, og jeg har ikke hørt fra nogen om de havde set pinsesolen danse?

Foto og tekst Hans Raahauge

Del
Share