Generalforsamling i Petanqueklubben

Corona, var skyld i at planlagt generalforsamling i marts, måtte skubbes til den 10 august, hvor vi samles i Ø-Cafens lokale, fuldt hus minus 2 medlemmer. 24 i alt.  Alle var   glade for genvalg i deres poster og 2 nye suppleanter kom med.

Dirigent var Eva Smith, formand fra afdelingsbestyrelse som have en let opgave. Efter mødet blev der serveret smørrebrød med fri vin, øl og vand på klubbens regning. Men hvor blev kaffen af. Der var kun lige ved 30 grader i rummet? Eller var det Corona, må stå hen i uvished.

En god og hyggelig petanque aften sluttede med uddeling af præmier til de spiller der var nomineret til en præmie, idet Nr. 1 og 2 samt nr. 7 fra toppen og nr. 7 fra bunden blev kaldt frem for at modtage præmien.

Kampen om præmierer fortsætter i det igangværende petanquespil på banerne ved hundegården hver mandag kl. 1900, hvor vi spiller med de store kugler. Vi slutter sommer spillet når det bliver dårligt vejr.

OG DET BESTEMMER KLUBBEN.

 

Her er de 4 vindere:

Fra venstre: KARIN blev nr. 7 fra neden.

så blev INGER nr. 2.

Den enlige hane i vinder holdet blev KRISTIAN, som nr. 7 fra oven.

OG TIL HØJRE VINDREN: VIBEKE

 

Nedenfor ses de kugler som blev benyttet under hele vinter turneringen, samt kopi af præmierne.

             

 

 

Formanden, Yrsa har ordet.

Bemærk, den fine plads der er mellem mødedeltagerne

 

Foto og tekst. Hans Raahauge.

Del dette indlæg:
Share